Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy Fantasy

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

po obejrzeniu wszystkich części Hobbita, strasznie wciągnęło mnie w świat fantasy i szukam czegoś podobnego. Z tego gatunku oglądałem tylko Opowieści z Narnii, w tym tygodniu planuje zobaczyć Władcy Pierścieni, ale nie wiem co potem, macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Może być też troszkę przygody? Jeżeli tak, to podróż na tajemniczą wyspę, podróż do wnętrza ziemi.

Harry Poter, jeżeli jeszcze nie widziałeś, to również polecam. Dokładnie oglądaj Władcę Pierścieni, bo film godny uwagi.

Może książki Juliusza Verne? Też bardzo fajnie fantastyczne, przygodowe ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Może być też troszkę przygody? Jeżeli tak, to podróż na tajemniczą wyspę, podróż do wnętrza ziemi.

Harry Poter, jeżeli jeszcze nie widziałeś, to również polecam. Dokładnie oglądaj Władcę Pierścieni, bo film godny uwagi.

Może książki Juliusza Verne? Też bardzo fajnie fantastyczne, przygodowe ;-)

Filmy które podałeś są science fiction + przygoda, ja myślałem bardziej coś w stylu Hobbita,Władcy Pierścieni czy Opowieści z Narnii, że jest jakiś motyw wojny, wiele ras typu orki, krasnoludy itp, może jakiś wątek romantyczny jak Tauriel i Kili. Harry Potter hmm myślałem, żeby zobaczyć ten film nawet wpadła mi w ręce książka '' więzień azkabanu'' ? Ale coś nie ciągnie mnie do obejrzenia filmu, chociaż może się to zmienić oczywiście, jeżeli macie propozycję następnych filmów to proszę pisać

Opublikowano

Filmy które podałeś są science fiction + przygoda, ja myślałem bardziej coś w stylu Hobbita,Władcy Pierścieni czy Opowieści z Narnii, że jest jakiś motyw wojny, wiele ras typu orki, krasnoludy itp, może jakiś wątek romantyczny jak Tauriel i Kili. Harry Potter hmm myślałem, żeby zobaczyć ten film nawet wpadła mi w ręce książka '' więzień azkabanu'' ? Ale coś nie ciągnie mnie do obejrzenia filmu, chociaż może się to zmienić oczywiście, jeżeli macie propozycję następnych filmów to proszę pisać

Polecam Ci również Avatara, ja aktualnie czekam na drugą część. Ostatnio obejrzałem sobie wszystkie części Piratów z Karaibów, bardzo dobry film - zachęcam do sprawdzenia. ;)

Opublikowano

Polecam Ci również Avatara, ja aktualnie czekam na drugą część. Ostatnio obejrzałem sobie wszystkie części Piratów z Karaibów, bardzo dobry film - zachęcam do sprawdzenia. ;)

Avatar oglądałem pierwszą cześć, Piraci z Karaibów seria filmów nawet dobra, dzięki za Twoje posty, ale nie szukam takich filmów ;/

PS. Czy na stronie Seansik.tv pojawiają się nowsze filmy, jest jakiś limit ? Ogląda ktoś na tej stronię ? Proszę o opinię

Opublikowano

Znacie inne filmy fantasy? I czy oglądacie coś na seansie.tv? Proszę o propozycje, nagradzam lajkami.

Opublikowano

Kiedyś zawsze oglądałem na kinomaniaku, lecz niestety strona upadła czy coś w tym stylu. Polecam tą stronę: http://kinoman.tv/

Dobrymi filmami fantasty są również:

• Gwiezdny pył,
  • Niezgodna,
  • Epicentrum.

Opublikowano

Ja sam jestem fanem hobbita to mogę ci polecić parę filmów podobnych do nich

1. Eragon

2.Harry Potter

3.Władca pierścieni 

4.Jestem numerem 4

I chyba tyle 

Licze na "Lubię to"  :)

Opublikowano

Percy Jackson: Złodziej Pioruna i 2 część, coś tam z morzem xD

Star Warsy moze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...